Bünyesinde daha önce A101, Koçtaş gibi firmaları katan Krempark  AVM, 18 Kasım Cuma günü saat 14:00 ‘de yapılan görkemli açılışla bünyesine Koton, Koton Kids, Barrels And Oil, Ayhan, Koçtaş Fix, CRM Tekstil, Pembe Köşk Balo Düğün ve Davet Salonu gibi seçkin markaları Kapaklı halkının hizmetine sundu.

Açılışa Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı ilçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı İlçe Başkan Vekili Mehmet Öğütçü ve birçok davetli katılım sağladı.

"YENİ MARKALAR KATILACAK"

Açılış öncesi konuşma yapan Krempark AVM Sahibi Rahmi Osanmaz, açılışa katılan herkese teşekkür ederken, bugün ki açılışın bir başlangıç olduğunu ilerleyen zamanlarda yeni markaları Krempark AVM bünyesine katmaya devam edeceklerini söyledi.

"BÖLGEMİZE DEĞER KATACAK"

Engelli vatandaştan 'rampa' tepkisi: Biraz duyarlı olun! Engelli vatandaştan 'rampa' tepkisi: Biraz duyarlı olun!

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ise  Krempark AVM’nin bölgemize halkımıza hayırlı olmasını dilerken, “Bu ve benzeri iş yerlerinin, AVM’lerin bölgemize ve bölge ekonomisine değer katacağını söyledi.

KİTAPLARINI İMZALADI

Yapılan dua ile mağazaların açılışı gerçekleşti. Krempark AVM’de açılış coşkusu saat 18.30’da Uğur Arslan şiirleri ve mini konseri ile devam etti. Konser bitiminde Uğur Arslan konsere katılan izleyicilerle fotoğraf çektirdi ve son kitaplarını imzaladı. 

krempark-avm-kapakli-2krempark-avm-kapakli-1