Tadilat çalışması süren ve üst geçidi engelli vatandaşların kullanımına sunulmak üzere engelli asansörü ekleme çalışması yapılan Vahit İnce Üst Geçidi üstünden araçların üzerine inşaat malzemeleri düştü.

İddialara göre, restore çalışması süren Vahit İnce Üst Geçidi altından geçen araçların üstüne yapım sırasında kullanılan malzemeler düştü. Aracı ile seyir halinde ilerlerken aracının üzerine parçalar düşen sürücü, köprü altında durarak görevli çalışanlar ile ufak çaplı tartışma yaşadı. Vahit İnce Üst Geçidi’nin tadilat çalışmalarının ihalesini alan firmaya dava açacağını belirten sürücü, olay yerinden uzaklaştı.

“ÜSTÜNE FİLE GERİN”

Üst geçit altından geçerken aracının üzerine parçalar düşen sürücü, dava açacağını söyleyerek, “Burada düşen bir parça yüzünden arabalar yavaşlıyor. Kaza ve ölüm gerçekleştireceksiniz. Bu durumu belediyeye söyleyeceksiniz, önce iş güvenliği. Burada kaynak yapılıyor, arabaların üzerine parçalar düşüyor Kapaklı Belediyesi Belediye Başkanından görüşme isteyin. Çalışma alanına, üst geçidin üstüne file gerin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çetin: Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz Başkan Çetin: Aydınlık yarınlar için çalışmaya devam edeceğiz

“YOLU MU KAPATALIM?”

Yaşanan olay hakkında tartışma sırasında açıklama yapan tadilat görevlisi, “Biz çalışma yapıyoruz fakat bizden herhangi bir parça düşmüyor. Düşen parçalar üst geçidin altının çürümesinden kaynaklı üst geçit dökülüyor. Biz ne yapalım, yolu mu kapatalım tadilat çalışması için.” dedi.