Ülke geneli ve bölgemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen ve bazı yerlerde günlerce süren konserler, vatandaşların tepkisine neden oldu. Bazı vatandaşlar, depremin acısının henüz dinmediğini belirterek konserlerin düzenlenmesine karşı çıkarken bazı vatandaşlar ise ekonomik sıkıntıların oldukça yüksek olduğu bu dönemde kaynakların farklı şekilde kullanılması gerektiğini belirtti. 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kapaklı’da düzenlenen etkinliklerde Ece Seçkin, Kobra Murat, Alişan ve Sefo sahne aldı. Çerkezköy Belediyesi 5. Kültür ve Sanat Festivali’nde ise Hadise, Kurtalan Ekspres, Sagopa Kajmer ve Derya Uluğ gibi birbirinden ünlü sanatçılar sahneye çıktı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı

Yapılan konserler bazı vatandaşların tepkisini çekerken bazı vatandaşlar ise belediye ve başkanalara destek çıktı. Konserlerle ilgili sosyal medyada paylaşılan görsellerin altına çok sayıda yorum yapılırken, eleştirel yorumlar çoğunlukta yer aldı.

konser-elestiri