Sabahın erken saatlerinde Hayrabolu’ya giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekulaş’a bağlı 64-65-66-67-68 No’lu hatlarda çalışacak şoförleri ilk görevlerine uğurladı. Toplu taşıma araçları her hafta Salı günü Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşlar, hatlarla ilgili saat ve güzergâh bilgisine www.tekulas.com.tr internet adresinden ulaşabilecekler.

Ulaşım alanında yenilikçi ve sürdürülebilir projelerle Tekirdağ’da ilkleri gerçekleştiren, çağın getirdiği teknolojik imkânları, insanların günlük hayatını kolaylaştıracak ve ulaşımda artı bir değer katacak şekilde hizmete yönlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu’nun kırsal mahallelerine yönelik hizmeti ile birlikte bu güzergâhta önemli bir ihtiyacı daha karşıladı.

 “HER HAFTA SALI GÜNÜ HİZMET VERECEK”

Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu Başkan Yüceer, Malkara’da incelemelerde bulundu

Hayrabolu kırsal mahallelerine yönelik önemli bir ulaşım hizmetini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımanın önemini biliyor ve vatandaşlarımıza rahat, konforlu ve güvenli bir toplu ulaşım hizmeti vermek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda Hayrabolu ilçemizin kırsal mahallelerinde faaliyet gösterecek hatlarımızı da bugün itibariyle vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Her hafta Salı günleri Hayrabolu’nun kırsal mahallelerinde hizmet verecek olan 64-65-66-67-68 No’lu hatlarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.