Menderes Keleş’in sahibi olduğu Keleşler Kasap 3 Ağustos Perşembe günü saat 14.00’da Bahçelievler Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Kapaklı’da Dünya Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı Kapaklı’da Dünya Engelliler Haftası etkinliklerle kutlandı

Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi No: 89’da düzenlenen törenle hizmete açılan Keleşler Kasap’ın açılış töreninde konuşan Keleşler Kasap sahibi Menderes Keleş, “Çok kıymetli sevgili misafirlerimiz Keleşler Kasap olarak sizlere hizmet vermek için burada toplandık. Herkese açılış törenimize geldiği için teşekkür ederim.” dedi.

kelesler-kasap-kapakli-1

“KAPAKLI BELEDİYEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Açılışta söz alan ve cesaretinden dolayı Menderes Keleş’i tebrik eden Kapaklı Belediye Başkan Vekili Tahir Eke, “Açılış törenine sevgili Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’in selamını sizlere iletiyorum. Kapaklımız büyüyerek ve gelişerek 150 bin nüfusu aşan bir yapısı nedeniyle ticari işletmelere olan ihtiyacı da ortaya çıkıyor. Bu ihtiyacı da karşılamak için Menderes ve Fatih gibi girişimci kardeşlerimizin cesaretleriyle bu yerleri açıyorlar. Biz yeni yerler açıldığı zaman gurur duyuyoruz. Kapaklı’nın ihtiyacı olduğunu biliyoruz ve büyüyen Kapaklı’ya da bunun katkı sağladığını da biliyoruz. Ticaretin 10’da 9’u cesarettedir. Cesaret gösteren abilerimize, kardeşlerimize biz cesaretlerinden dolayı Kapaklı Belediyemiz adına teşekkür ediyorum. Kapaklımıza bu gibi yerlerin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

kelesler-kasap-kapakli-2

"KELEŞ AİLESİ’NE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Açtıkları işletme için Keleş Ailesi’ni tebrik eden Akın Yılmaz, “Güzel bir açılış vesilesi ile bir aradayız. Bu müessesenin ilçemize ve Keleş Ailesi’ne hayırlı olmasını diliyorum. Her alandan kazançlar elde etmelerini yüce Allahtan niyaz ediyorum. Hep birlikte güçlü alkışlar ve dualar eşliğinde işletmemizi açalım. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmalarının ardından kurdele kesilerek Keleşler Kasap’ın açılışı gerçekleştirildi.

kelesler-kasap-kapakli-3

kelesler-kasap-kapakli-8kelesler-kasap-kapakli-9kelesler-kasap-kapakli-7kelesler-kasap-kapakli-5kelesler-kasap-kapakli-6kelesler-kasap-kapakli-4