Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu ile birlikte İl Özel İdaresi tarafından ilçeye bağlı Kadıköy köyünde yapılan baraj yolu asfalt kaplama çalışmalarını incelemek üzere bölgeye gitti. 

Mestan Özcan'ın Meclis'te kullandığı ifadeler tepki çekti
Mestan Özcan'ın Meclis'te kullandığı ifadeler tepki çekti
İçeriği Görüntüle

11 KİŞİ HASTANEYE BAŞVURDU 

Ziyaretin ardından Kadıköy Muhtarlığı, Kaymakam Yılmaz ve beraberindekiler ile İl Özel İdaresi işçilerine yemek verdi. Yemeğin ardından heyet köyden ayrıldı. Akşam saatlerinde Kaymakam Cemalettin Yılmaz, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, AK Partili meclis üyesi Şafak Uslu, kaymakamın koruma polisi ve 7 İl Özel İdaresi çalışanı bulantı, kusma ve baş dönmesi şikayetiyle Keşan Devlet Hastanesi’ne başvurdu. 

YEMEKTEN NUMUNE ALINDI 

11 kişi tedavilerinin ardından taburcu edilirken, Tarım ve Ormancılık Müdürlüğü ekipleri verilen yemekten numune alarak incelenmek üzere İstanbul’a gönderdi.