AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, dün gerçekleşen meclis toplantısında söz alarak, İsrail’e öfke kustu. Geçtiğimiz gün İsrail’in hastane bombalayarak savaş suçu işlediğini belirten Özcan, dünyanın bu duruma sessiz kalmasına tepki gösterdi.

Özcan, ‘’İsrail sivil halkların savaş zamanlarında bile en güvenli yer olarak gördüğü hastaneyi, büyük çoğunluğu kadınlar ve çocuklardan olan sivilleri insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşilikle geçtiğimiz gece bombalayarak savaş suçu işlemiştir. Binlerce Filistin’li masum kardeşimiz şehit olmuştur, bir o kadarda enkaz altında kalmıştır. Ortalık mahşer yerine dönerken; ölenleri yıkayacak su, kalanları taşıyacak araç, hastaların yiyeceği gıda yok. İsrail’in  derdi Hamas’ı yok etmek falan değil, İsrail bölgede bir soykırım yapıyor.’’dedi.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı düzenledi Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu toplantı düzenledi

‘’BU DÜNYADA TÜM ZALİMLERİN KÖTÜ SONUNU GÖRMEYİ BİZLERE NASİP EYLE’’

Dünyanın bu duruma sessiz kalmasına tepki gösteren Özcan, “Bu bebek kanıyla beslenenlere dünya ses çıkarmak için daha ne bekliyor, ne zaman ve nasıl bu katliama dünya dur diyecek? Katil İsrail kendi sonunu hazırlıyor. inşallah bu mezalimin sonucunda vicdanlı insanlar kendine gelir ve ellerinden gelen tüm, imkanları seferber eder. Ey rabbimiz bu dünyada tüm zalimlerin kötü sonunu görmeyi bizlere nasip eyle diyor, gazi meclisimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum’’ dedi.