Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu’nda Karaağaçspor ile Sağlıkspor karşı karşıya geldi. Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Karaağaçspor, Eray Mat’ın golüyle kazandı.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Onur Karapınar yönetirken, yardımcılıklarını ise Caner Bür ve Oğuzhan Ünlü yaptı. Zorlu karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilk dakikalarda ise iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Taraftarının desteği ile Karaağaçspor orta alanda topa daha çok sahip olurken, konuk ekip Sağlıkspor ise savunmayı kalabalık tutarak ileride kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın ilk devresinde ise gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı ve ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

83’ÜNCÜ DAKİKADA GOL GELDİ

Karşılaşmada çekişme ikinci devrede devam ederken, Karaağaçspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede galibiyet golünü aradı. İki takımında müthiş bir mücadele örneği ortaya koyduğu karşılaşmanın 83’üncü dakikasında Karaağaçspor yakaladığı fırsatı değerlendirerek öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Eray Mat düzgün bir vuruş gerçekleştirerek takımını öne geçirdi.

karaagacspor-lider-1

KARAAĞAÇSPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Gelen golle birlikte rahatlayan Karaağaçspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Sağlıkspor ise beraberlik golünü bulmaya çalıştı. Gelişen ataklardan ise başka gol çıkmayınca karşılaşmada Karaağaçspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyetle birlikte Karaağaçspor puanını altı yaptı ve liderliğe yükseldi. Bu sezon ilk yenilgisini alan Sağlıkspor ise üç puanda kaldı.