Tekirdağ 1. Amatör Lig D Grubu 13. haftasında Çorlu Rumelispor’un sahasında Karaağaçspor’u konuk ettiği karşılaşma, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Tekirdağ 1. Amatör Lig D Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Karaağaçspor, Pazar günü saat 16.00’da Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda Çorlu Rumelispor ile karşılaştı. Karaağaçspor, maçın 80. dakikasına 2-1 önde girdi. Bu dakikadan sonra saha içerisinde başlayan ve tribünlere de sıçrayan olaylar nedeniyle maç durdu. Çorlu Rumelisporlu oyuncuların Karaağaçsporlu oyunculara saldırması sonucu sahaya çok sayıda polis ekibi girdi.

Uzun uğraşlar sonucunda polis ekipleri olayları sakinleştirirken, maçın hakemi maçı tatil ederek her iki takımı da soyunma odasına gönderdi.

Karaağaçspor stattan geniş güvenlik önlemleri alındıktan sonra polis eskortu eşliğinde ayrıldı.

"GÖZÜ DÖNMÜŞ ŞİZOFRENİ CANAVARLAR"

Maç sonu konuyla ilgili Karaağaç Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Bugün oynanan ve önde olduğumuz Çorlu Rumelispor maçın da rakip takım 6 kırmızı kart görmesi ile maç yarıda kalmıştır. Ama burada dikkat çekmek istediğimiz olay rakip oyuncuların futbol için sahaya çıkmadıkları ve kesici aletlerle oyuncularımıza saldırmaya kadar varan vahşice ve canarvarca hissiyattır. Gözü dönmüş şizofreni canavarlar aynı şekilde emniyet güçlerine de saldırmıştır. Olayın tüm detaylarıyla takipçisiyiz." denildi.