Bu yıl 19. su düzenlenecek Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri, 8-9-10 Ağustos 2025 tarihlerinde CW Enerji Türkiye Güreş Ligi kapsamında gerçekleştirilecek.

Pompalı tüfekle vurulmuştu: Ayhan Arslan CHP Kapaklı İlçe Başkanı oldu
Pompalı tüfekle vurulmuştu: Ayhan Arslan CHP Kapaklı İlçe Başkanı oldu
İçeriği Görüntüle

Vezirköprü’de her yıl olduğu gibi bu yıl da güreş severlere kaliteli bir güreş izleteceklerini belirten, 7 defa Kunduz Güreşlerin ağalığını alan, iki altın kemerin ebedi sahibi Güreş Ağası Halil İbrahim Çiçek, “Güreş Federasyonu’nun kriterleri doğrultusunda bu yıl 74 başpehlivan Kunduz Er Meydan’ında mücadele verecek.

Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri bu yıl ilk defa CW Enerji Türkiye Güreş Ligi kapsamında düzenleneceğinden dolayı oldukça heyecanlıyız. 3 gün boyunca güreş severlere, seyir zevki yüksek müsabakalar izleteceğiz. Kunduz Güreşleri için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Kapaklı’da yaşayan tüm hemşehrilerimizi ve güreş severleri Kunduz Er Meydanı’na bekliyoruz” dedi.