Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 18.5 milyon liralık Sosyal Tesis ve Tenis Kortu projesinin yapımına başladı. Kapaklı’da yapılacak olan Sosyal Tesis ve Tenis Kortu projesinin içerisinde Açık ve Kapalı Tenis Kortu, Sosyal Tesis, Kafeterya, Soyunma Odaları ve Antrenör Odaları yer alacak.

Yapılacak olan projeye göre toplam inşaat alanı bin 62 metrekare olan Kapaklı Sosyal Tesis ve Tenis Kortu 138 metrekare inşaat taban alanına sahip. Zemin artı 1 normal kattan oluşacak ve sosyal ve sportif hayata renk katacak olan Kapaklı Sosyal Tesis ve Tenis Kortu projesinde Açık ve Kapalı Tenis Kortu, Sosyal Tesis, Kafeterya, Soyunma Odaları ve Antrenör Odaları yer alacak.

Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi

“KAPAKLIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Sosyal Tesis ve Tenis Kortu projesinin Kapaklı’da sosyal ve sportif hayata canlılık kazandıracağını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Her gün bir ilçemizde ya temel atıyoruz ya da açılış yapıyoruz. Tekirdağ için durmaksızın çalışıyoruz. Bu kapsamda, Kapaklı ilçemizde önemli bir açığı kapatacak ve vatandaşlarımızın sosyal ve sportif hayatına canlılık getirecek olan Sosyal Tesis ve tenis kortu projemizin inşaatına başladık. Yaklaşık 18.5 Milyon TL yatırım maliyetine sahip tesisimiz şimdiden Kapaklımıza hayırlı olsun” dedi.