Tekirdağ Süper Amatör Lig’i Saray 1953 Spor’un ardından 2. sırada tamamlayan Kapaklıspor, play-off mücadelesinde Tekirdağspor ile karşılaştı. 5. dakikada Emre Kaymaz’ın şık golüyle maçı 1-0 kazanan Kapaklıspor, BAL’a yükseldi. Tekirdağspor ise küme düştü.

Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

Maç, Pazar günü saat 15.00’de Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda oynandı. Maça iyi başlayan Kapaklıspor, 5. dakikada Emre Kaymaz ile 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen bölümlerinde her iki takım da yakaladığı pozisyonları değerlendiremezken, 90 dakika Kapaklıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇ SONU BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Bu sonuçla Kapaklıspor geçen yıl düştüğü BAL’a yeniden yükselirken, Tekirdağspor ise küme düştü. Maç sonunda Kapaklıspor cephesinde büyük bir sevinç yaşanırken, Kapaklısporlu teknik heyet ve futbolcular statta BAL’a yükselmenin coşkusunu yaşadılar.

Maçın ardından Kapaklı’ya gelen Kapaklıspor kafilesi, eski belediye meydanında da kutlamalara devam etti. Buradaki kutlamalara Kapaklı Belediye başkanı Mustafa Çetin, Kapaklı Spor Kulübü Başkanı Cengiz Vural, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar katıldı.

BAŞKAN ÇETİN TEBRİK ETTİ

Başarılarından dolayı Kapaklıspor yönetimi, teknik heyet ve oyuncularını tebrik eden Başkan Çetin, “Kapaklıspor futbol takımımız play-off mücadelesinde Tekirdağspor’u 1-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Lig’e yükseldi. Kulübümüzü ve futbolcularımızı tebrik ediyor, Spor Kenti Kapaklı’mızda nice güzel başarılar temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

kapaklispor-bal-a-yukseldikapaklispor-bal-a-yukseldi-1