Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, deplasmanda karşılaştığı Tekirdağ Karadeniz Gençlikspor ile 3-3 berabere kaldı. Yaklaşık 55 dakika 10 kişi oynayan Kapaklıspor, 1 puanı Emre Kaymaz’ın 83. dakikada attığı golle kurtardı.

TAKIMINI 10 KİŞİ BIRAKTI

Maça her iki takım da kontrollü başlarken, Kapaklıspor 29. dakikada Şaban Uçar ile 1-0 öne geçti.  Maçın 34. dakikasında Kapaklıspor, Serdar Belikırık’ın kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kaldı. Maçın ilk yarısı Kapaklıspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti

İkinci yarıda 10 kişi kalan rakibi karşısında gol arayan Tekirdağ Karadeniz Gençlikspor, 60. dakikada skoru eşitledi. Kapaklıspor bu gole 65. dakikada Şaban Uçar ile cevap vererek bir kez daha öne geçti 2-1

10 KİŞİYLE 1 PUANI KURTARDI

70 ve 75. dakikada 2 gol bulan Tekirdağ Karadeniz Gençlikspor, maçta öne geçti. 10 kişi kalmasına rağmen maçtan kopmayan Kapaklıspor, 83. dakikada Emre Kaymaz ile skoru 3-3’e getirdi. Son bölümlerde başka gol sesi çıkmayınca maç, 3-3 beraberlikle sona erdi.

Kapaklıspor bu sonuçla 21 puanla 2. sıradaki yerini korurken, Tekirdağ Karadeniz Gençlikspor ise 18 puanla 3. sırada yer aldı. Kapaklıspor, önümüzdeki hafta kendi evinde Sağlamtaşspor’u ağırlayacak.

“OYUN DENGEMİZ BOZULDU”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Mutlak 3 puan için çıktığımız maçtan 1 puanla ayrıldık. 34. dakikada 10 kişi kaldıktan sonra oyun dengemiz bozuldu. Bu rakibin direncini de arttırdı. Zor bir deplasmanda 10 kişi kalmanıza rağmen oyunu bırakmadık. Hafta başından itibaren daha iyi çalışıp önümüzdeki maçlarımıza konsantre olacağız.” dedi.