Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet Kapaklıspor’dan 6 gollü galibiyet

Bölgesel Amatör Lig (BAL)  2023-2024 Sezonu bugün oynanan karşılaşmalarla başladı. Evinde Uzunköprüspor’u ağırlayan Kapaklıspor sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma, 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’te Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Kapaklıspor karşılaşmaya; Umut Odacı, Cahit Ergün, Ziya Bozbay, Berat Çetiner, Uğur Hasko, Tuna Akgüneş,  Emre Kaymaz, Enes Dada, Faik Can Engin, Yusuf Özkan, Şaban Uçar ilk on biri ile başladı.

KAPAKLISPOR FAİK CAN’IN GOLÜYLE ÖNE GEÇTİ

Seyircisi önünde maça iyi başlayan Kapaklıspor, çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. 16. dakikada Şaban Uçar uzaktantan mükemmel vurdu, top üst direkten döndü. Kapaklıspor'da Faik Can Engin 18. dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. 26. dakikada ise Emre Kaymaz'ın vuruşu üstten auta gitti. İlk yarının son bölümlerinde Uzunköprüspor, karşı karşıya pozisyondan yararlanamazken Kapaklıspor ise Uğur Hasko ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.  İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve Kapaklıspor soyunma odasına 1-0 üstünlükle girdi.

UZUNKÖPRÜSPOR BERABERLİĞİ YAKALASA DA KAPAKLISPOR KAZANMAYI BİLDİ

İkinci yarıya istekli başlayan taraf Uzunköprüspor takımı oldu. Defans ve kaleci hatasını fırsata çeviren Uzunköprüspor, 62. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı.

74. dakikada kullanılan kornerde kafa vuruşunu yapan Faik Can, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Gelen son düdük ile birlikte maç 2-1 sonuçlandı ve Kapaklıspor hanesine 3 puanı yazdırdı. Maç bitiminde oyuncular galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı.

SARAYSPOR DEPLASMANINA GİDECEK

Kapaklıspor, Bölgesel Amatör Ligi 2. haftasında Sarayspor ile karşılaşacak. Zorlu bir deplasmana gidecek olan Kapaklıspor, galibiyet ile dönmeyi hedefliyor.

kapaklispor-uzunkopruspor-2kapaklispor-uzunkopruspor-6kapaklispor-uzunkopruspor-5kapaklispor-uzunkopruspor-4kapaklispor-uzunkopruspor-3