Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti

Pazar günü Kocaeli Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Troy Franklin Jr., Cem Han, İbrahim Ahmet Pınarer, Harun Can Doğan, Marvin Hilton Jefferson, Utku Pelit, Serkan Özver, Burak Can  Dilmaç, Kaan Yıldırımkanlı, Emir Bozyiğit kadrosu ile çıktı.

Maça hızlı başlayan taraf Kağıtspor oldu. Üst üste sayılar bulan Kocaeli ekibi ilk 5 dakikayı farkla tamamladı. İlk çeyreğin son bölümlerine doğru Kapaklıspor toparlanmaya başlasa da ve ilk çeyreği 29-10 skorla Kağıtspor önde tamamladı.

KAĞITSPOR İLK YARIYI 14 FARKLA ÖNDE TAMAMLADI

Mücadelenin ikinci çeyreği de Kağıtspor’un üstün oyunu ile başladı. Hakan, Sertan ve Payne’nin bulduğu sayılarla Kocaeli ekibi farkı açtı. Kapaklıspor’da İbrahim, Utku ve Franklin takımı ayakta tutmaya çalışsa da, Kağıtspor maçın ilk yarısını 54-40 önde tamamladı.

Kapaklıspor, üçüncü çeyrekte bulduğu sayılarla farkı indirdi. Kapaklıspor’un hücum oyunu karşısında çabuk reaksiyon gösteren Kağıtspor, farkı tekrar açmaya başladı. İki takımda savunmada çokça hata yaptığı maçın üçüncü çeyreği 70-62’lik skorla Kağıtspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

KAPAKLISPOR GALİBİYETİ ELE EDEMEDİ

Final çeyreğine 12 farkla giren Kağıtspor, Payne’nin bulduğu sayılarla maçtaki farkı korudu. Karşılaşmanın sonlarına doğru Kapaklıspor üstünlüğü ele geçirse de, galibiyeti elde edemedi. 95-88 skorla maçı kazanan Kağıtspor dördüncü galibiyetini elde ederken, Kapaklıspor ise 6. mağlubiyetini alarak 8. sıraya geriledi. Kapaklıspor’da Serkan Özver, maçı 12 sayı, 3 asist, 7 ribaund ve 19 verimlilik puanı ile tamamlayarak takımın MVP’si seçildi.

Kapaklıspor 26 Kasım Pazar günü saat 17.30’da evinde OGM Ormanspor ile karşılaşacak.