BAL 2. Grup 2. hafta maçında Sarayspor 1953’e konuk alan Kapaklıspor, Haser Daşcı’nın kendi kalesine attığı gol ve Yusuf Özkan ile bulduğu golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 

Maç, Pazar günü saat 14.00’de Saray Şehir Stadı’nda oynandı. Karşılaşmaya Kapaklıspor; Umut, Cahit, Uğur, Berat, Tuna, Buğra, Emre, Enes, Şaban, Yusuf ve Faik Can ilk onbiri ile başladı. 

KENDİ KALESİNE ATTI 

İlk yarıda maça etkili başlayan Kapaklıspor, çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. Bulduğu birçok pozisyondan yararlanamayan Kapaklıspor, Haser Daşcı’nın kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 

KAPAKLISPOR TEKRAR ÖNE GEÇTİ 

İkinci yarıda da güzel bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor, farkı açmaya çalıştığı dakikalarda kalesinde gördüğü golle durum 1-1'e geldi. Bu golün şokunu kısa sürede üzerinden atan Kapaklıspor, Yusuf Özkan ile bulduğu golle tekrar öne geçti. 

SARAYSPOR 1953 PENALTI KAZANDI 

İlerleyen dakikalarda Sarayspor 1953 ceza sahasında elle oynama nedeniyle penaltı atışı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Sarayspor 1953 yeniden skoru eşitledi 2-2 

ŞABAN UÇAR FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ 

Maçın son bölümlerinde çok net pozisyonda Kapaklıspor’da Şaban Uçar’ın şutu direkten dönerken maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 

KAPAKLISPOR İFA SPOR'U KONUK EDECEK

BAL’da 3. hafta maçında Kapaklıspor, İFA Spor'u konuk edecek. Sarayspor 1953 ise deplasmanda Taçspor’a konuk olacak. 

Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu

BAL-puan-durumu-2023