Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Lig 14. hafta maçında kendi evinde ağırladığı Muratlı Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

PENALTI GOLÜYLE GERİYE DÜŞTÜ

Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu

Maç, Pazar günü saat 14.00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı.  Maçın başında kalesinde penaltıdan gördüğü talihsiz golle geriye düşen Kapaklıspor, 27. dakikada Semih Mandacı’nın golüyle skoru eşitledi. 43. dakikada Yağız ile 1 gol daha bulan Kapaklıspor soyunma odasına 2-1 önde girdi.

FARK İKİNCİ YARIDA GELDİ

İkinci yarıda rakip kalede baskısını arttıran ve rakibine göre daha iyi bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor, 60. dakikada Semih Mandacı ile durumu 3-1’e getirdi. Maçta son sözü ise 84. dakikada attığı golle Şaban Uçar söyledi. Maç, 4-1 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Maç sonu açıklamada bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Maçın başlarında penaltıdan yediğimiz golle 1-0 geriye düşmemize rağmen oyunun kontrolü maç boyunca bizde idi. Oyuncularımız oyun disiplininden hiç kopmadı ve bunun sonucunda sahamız ve seyircimiz önünde galip geldiğimiz için mutluyuz. Hem karakter olarak hem de oyuncu kalitesi bakımından çok iyi bir takıma sahibiz ve bu da sahaya bizim için olumlu anlamda yansıyor. Namağlup bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Ligin sonunda şampiyon olacağımıza inanıyoruz.” dedi.