Kapaklıspor, Türkiye Basketbol Ligi 18. Hafta mücadelesinde evinde Pizza Lazza Harem Spor’u ağırladı.

5 Ocak Cuma günü saat 16.30’da ÇOSB Spor Salonu oynanan mücadelede Kapaklıspor, Utku Pelit, Troy Franklin, Kaan Yıldırımkanlı, Marvin Jefferson, Emir Bozyiğit, İbrahim Pınarer, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan, Baha Korkmaz ve Cem Han kadrosuyla mücadele etti.

İlk çeyreğin başlamasıyla birlikte iki takımda hücumda etkili oldu. Çeyreğin sonuna doğru daha az hata yapan konuk ekip Haremspor, ilk çeyreği 22-16 kazandı. 

ALPEREN SAKATLANDI

Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti Kapaklıspor evinde 3-0 kaybetti

İkinci çeyreğin başında Kapaklıspor’da Alperen Demir ayak bileğinden sakatlandı ve sağlık ekibi tarafından kenara alındı. Bu dakikadan sonra savunmada hata yapmayan Kapaklıspor, karşılaşmada 28-27 öne geçti. Konuk ekip geriye düştükten sonra çabuk toparladı ve Kapaklıspor’a karşı sahasında üstünlük kurdu. Maçın ilk yarısını, 39-31’lik skorla Haremspor önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe de iki takım arzulu başladı. Karşılıklı ataklar periyod boyunca sürerken Kapaklıspor, bu çeyreği önde tamamlasa da final periyoduna 62-55 Haremspor önde girdi.2 Kapaklıspor Galibiyeti Unuttu

3 FARKLA KAYBETTİ

Karşılaşmanın final periyodunda büyük çekişmeler yaşandı. Periyod boyunca iki takım da maçı kazanmak için sonuna kadar çaba gösterdi. Karşılaşmanın son dakikalarında daha az hata yapan konuk ekip  Haremspor, karşılaşmayı 77-74’lik skorla kazanarak galibiyeti elde etti.

Kapaklıspor’da Troy Franklin 13 sayı, 2 ribaund, 9 asist, Harun Can Doğan 10 sayı (1/6 üçlük), 5 ribaund, 3 asist, Cem Han 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Serkan Özver 11 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile oynadı.1 Kapaklıspor Galibiyeti Unuttu

18 MAÇTA 10 MAĞLUBİYET

Son dört maçta dördüncü mağlubiyeti alarak 8'inci sıraya gerileyen Kapaklıspor, 14 Ocak Pazar günü saat 17.30’da Çayırova Belediyespor’u  konuk edecek.