Tekirdağ Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda Kazanderespor ile karşıya geldi. Maçta baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kapaklıspor, Şaban Uçar (2), Emre Kaymaz (2), Tuğrul Kuloğlu (2) ve Kazanderespor’un kendi kalesine attığı golle maçı 7-1 kazandı.

Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet Taşkıranlar Samsungücü’nden bol gollü galibiyet

Pazar günü saat 14.00’de Tekirdağ 13 Kasım Stadı’nda oynanan maça hızlı başlayan Kazanderespor’un kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. 35. dakikada Şaban Uçar ile bir gol daha bulan Kapaklıspor, karşılaşmanın ilk devresini 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda baskısını iyice arttıran Kapaklıspor, 53. dakikada Tuğrul Kuloğlu ile skoru 3-0 yaptı. 60. dakikada Kapaklıspor Emre Kaymaz ile farkı 4’e çıkarırken, bu golden 4 dakika sonra Kazanderespor 1 gol bularak skoru 4-1’e getirdi.  66. dakikada Şaban Uçar, 75 dakikada Emre Kaymaz ve 86. dakikada Tuğrul Kuloğlu ile 3 gol daha bulan Kapaklıspor, sahadan 7-1 galip ayrıldı.

“SONUCA GİTMEMİZ GEREKİYOR”

Maç sonu açıklama yapan Kapaklıspor teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Maçın başlama düdüğü ile beraber oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Artık ligde son 5 haftaya girilirken büyük küçük takım demeden her maça iyi konsantre olup sonuca gitmemiz gerekiyor. Oyuncularımızda bunun bilincindeler ligi hakkettiğimiz yerde bitireceğimize inanıyoruz.” dedi.