Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet

Tekirdağ Süper Amatör Lig 17. hafta maçında Marmara Ereğlisi Belediyespor’a konuk olan Kapaklıspor, sahadan 3-1 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı.

Maç, Pazar günü saat 14.00’te Marmara Ereğlisi İlçe Stadı’nda oynandı. Maça etkili başlayan Kapaklıspor, 15. dakikada Emre Kaymaz’ın ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Tuğrul Kuloğlu topu ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi 1-0.

38. dakikada gelişen Kapaklıspor atağında sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Şaban Uçar, şık bir kafa vuruşuyla farkı 2’ye çıkardı 2-0. İlk yarı 2-0 Kapaklıspor üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısında farkı indirmek için uğraşan Marmaraereğlisi Belediyespor, 55. dakikada serbest vuruştan bulduğu golle farkı 1’e indirdi 2-1.

64. dakikada Emre Kaymaz ceza sahası üzerinden şık bir vuruşla skoru 3-1’e getirdi.  Bu golden 6 dakika sonra kırmızı kart gören emre Kaymaz, 70. dakikada takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalmasına rağmen iyi bir mücadele ortaya koyan Kapaklıspor, maçı 3-1 kazanarak ligdeki iddiasını sürdürdü.

“KAPAKLISPOR’U BAL LİGİ’NE TAŞIYACAĞIZ”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Kapaklıspor Teknik Direktörü Ercan Yılmaz, “Beklediğimiz gibi bizim için zor bir deplasman oldu. Rakibimiz devre arası yaptığı transferlerle ilk yarıda oynadığımız maça göre daha diri ve daha iyi bir takım olmuş. Biz her maça final gözüyle bakıp çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Oyuncularımız da bunun farkında ve sahada gerekenin en iyisini yapıyorlar. Bu zorlu deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için mutluyuz. Şimdi Çarşamba günü oynayacağımız erteleme maçında Şarköyspor ile kendi sahamızda karşılaşacağız. Artık her maç bizim için bir final, ligin sonunda Kapaklıspor’umuzu hakkettiği BAL Ligi’ne taşıyacağımıza inanıyoruz.” dedi.