Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Kapaklıspor, teknik direktör Vasıf Aksaka ile yollarını ayırdı.

Sarı-Laciverli kulüpten yapılan açıklamada, ''Sezon başı anlaşmaya vardığımız takımımız Teknik Direktörü Vasıf Aksaka ile karşılıklı görüşmeler sonucu 23 Kasım 2017 Perşembe günü itibari ile yollarımızı ayırma kararı aldık.'' dedi. Aksaka'ya Kapaklıspor'a kattıklarından dolayı teşekkür edilen açıklamada, ''Vasıf Aksaka hocamıza bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu hizmetlerden ve yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Her iki tarafa da hayırlı olmasını dileriz. '' ifadeleri kullanıldı.

''BARİZ PUAN FARKIYLA LİDER BIRAKIYORUM''

Kulüp ile yollarını bazı fikir ayrılıklarından dolayı ayırdığını ve hem takıma hem de yönetime herhangi bir kırgınlığı bulunmadığını belirten Vasıf Aksaka, ''01 Ağustos 2017 tarihi itibariyle göreve geldiğim Kapaklıspor Futbol Kulübü ile 23 Kasım 2017 günü yönetime istifamı sundum. Kimseye kırgın ve kızgın değilim. Sadece görev paylaşımı konusunda fikir ayrılıklarımız oldu. Beni tanıyan bilir bağlı bulunduğum kuruma en iyi hizmeti vermek için canımı dişime takarım. Ve gittiğim her takımda da bu vasıflarımla başarılı olmuşumdur. Kapaklıspor'u bugün itibariyle en tepede bir maç eksiğimize rağmen bariz puan farkıyla lider bırakıyorum. Takımın gerek mental gerek fiziksel dayanıklılık konusunda bir sıkıntısının olmayacağını biliyorum. Bu anlamda sezon başı Abant kampında bize her türlü fedakarlığı yapan değerli belediye başkanımız İrfan Mandalı’ya, Hasan Başkana çok teşekkür ediyorum. Hasan Başkana hiç bir anlamda kırgın ve kızgın değilim. Çünkü biliyorum ki içinde asla bir art niyet bulunmamaktadır. Bugün 4.5 ayımı verdiğim çocuklarla dramatik bir veda oldu bu duruma gerçekten çok üzüldüm. Onlara bıraktığım avantajları sonuna kadar korumalarını Ercan hocalarına yardımcı olmalarını istedim. Bütün Kapaklıspor taraftarına özellikle beni her maçta onura eden Çapkınlar grubuna çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla.'' ifadelerini kullandı.

Kapaklıspor’dan yapılan açıklamada Aksaka’nın yerine, geçici olarak Yardımcı Teknik Direktör Ercan Yılmaz'ın takımı çalıştıracağı duyuruldu.