Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet Kapaklı Sitespor’dan 3 gollü galibiyet

Karşılaşma, Cumartesi günü saat 16.30’da Yalova 90.Yıl Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Mücadeleyi Halil Erkoç yönetirken yardımcılıklarını ise Nihat Çetin ve Haldun Çoban yaptı.  Kapaklıspor maçta Utku Pelit, Troy Franklin, Kaan Yıldırımkanlı, Marvin Jefferson, Emir Bozyiğit, İbrahim Pınarer, Alperen Demir, Serkan Özver, Harun Can Doğan ve Cem Han kadrosuyla mücadele etti.

İlk periyotta Semt77 Yalovaspor, Yalova 90.Yıl Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçta rakibi Kapaklıspor karşısında üstün bir performans sergiledi. Hızlı hücumlarla sayılar bulan ev sahibi ekip, Kapaklıspor'u sık sık hataya zorlayarak ilk periyodu 40-10 önde tamamladı.

İLK YARI 43 SAYI FARK

Kapaklıspor, ikinci periyotta da Semt77 Yalovaspor'un baskısına dayanamayarak farkı daha da açmasına engel olamadı. İlk yarının sonunda Semt77 Yalovaspor, soyunma odasına 69-26'lık skorla 43 sayı farkla önde gitti.

KAPAKLISPOR MAÇA BİR TÜRLÜ GİREMEDİ

İkinci yarıya da etkili başlayan Semt77 Yalovaspor, üstün performansını sürdürdü ve üçüncü periyodu 92-45'lik skorla tamamladı. Kapaklıspor ise maça bir türlü giremedi ve oyun disiplininden uzaklaştı. Maçın son periyodunda her iki takım da yedek oyuncularına şans verdi. Semt77 Yalovaspor, sahadan 107-66'lık farklı bir skorla galip ayrıldı. Kapaklıspor’da Troy Franklin 11 sayı, 5 ribaund, 8 asist, 5 top kaybı, İbrahim Pınarer 10 sayı, 6 ribaund, Harun Can Doğan 12 sayı, 3 ribaund ile oynadı. Kapaklıspor’da İbrahim Pınarer, takım MVP’si oldu.

Kapaklıspor, 23 puanla 6’ıncı sıradaki yerini korumaya devam etti. Kapaklı ekibi, 23 Aralık Cumartesi günü evinde Gaziantep Basketbol takımını ağırlayacak.