Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı Taşkıranlar Samsungücü Futbol Okulları açıldı

TVF Kadınlar 2. Lig 5. hafta mücadelesinde Kapaklı Sitespor evinde Çanakkale ekibi Çan Gençlik Kale Spor ile karşılaştı. Karşılaşma Çarşamba günü saat 18.00’de Kapaklı ÇOSB Kapaklı Spor Salonu’nda oynanırken, Kapaklı Sitespor karşılaşmaya LÖSEV’in ‘Biz Kazanacağız’ pankartıyla çıktı.

Kapaklı Sitespor hakemin ilk düdüğü ile birlikte sezon başından beri hücumda sergiledikleri etkili oyunu sürdürdü. Etkili oyunuyla göz dolduran Sitespor ilk seti 25-9 skorla kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti. İkinci sette Çanakkale ekibi maça ortak olmaya çalışsa da Sitespor, savunmada ve hücumda hata yapmayarak ikinci seti 25-12’lik skorla kazanarak farkı 2’ye çıkardı.sitespor-çan-1

Son sette seyircinin de desteğini alan Sitespor, seti 25-16 skorla önde kapattı ve maçı 3-0 kazanarak puanını 15’e yükseltti.

RAKİPLERİNE SET VERMİYOR

Sezon başladığından beri oynadığı 5 maçı da kazanan Sitespor, bu karşılaşmaların 4’ünü 3-0’lık net skorla tamamladı. Kapaklı ekibi 12 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Silivri Çağrıbey takımına konuk olacak.