Kapaklı’da lezzet tutkunlarını sevindirecek yeni bir mekân kapılarını açtı. Gökhan Tokmak ve Cihan Zendel’in sahibi olduğu Közbaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusuyla aynı gün düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine girdi. Açılış, Kapaklı Atatürk Mahallesi Hürriyet Caddesi No: 15/17B adresinde saat 14.00’te gerçekleştirildi.

Kapakli Kozbasi 2

29 Ekim’in anlamına uygun olarak düzenlenen açılış töreni, günün önemini vurgulayan konuşmalarla başladı. Konuşmaların ardından okunan dua ile kurdele kesim töreni yapıldı. Katılımcılar, işletme sahiplerini tebrik ederek yeni mekânda bol kazanç diledi.

Kapaklı’da cuma hutbesi, işaret dili çevirisiyle canlı yayınlanacak
Kapaklı’da cuma hutbesi, işaret dili çevirisiyle canlı yayınlanacak
İçeriği Görüntüle

Kapakli Kozbasi 3

Açılış törenine Kapaklı’daki yerel siyasetçiler, iş insanları, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen açılışta, misafirlere ikramlarda bulunuldu. Közbaşı’nın açılışıyla birlikte Kapaklı, hem lezzet hem de sosyal yaşam açısından yeni bir buluşma noktasına kavuşmuş oldu.