Kapaklı’da bir araca ait plakanın sahte olduğunu tespit eden emniyet ekipleri, 2 kişiyi gözaltına aldı. Araçta ve şahıslara ait evde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde, silah ve tarihi eser ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Kapaklı’ya çalıntı bir aracın geldiğini tespit eden Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çalışma başlattı. Aracın Bahçelievler Mahallesi Başaran Sokak’ta park halinde olduğunu belirleyen ekipler, aracın plakasını sorguladıklarında plakanın Çerkezköy’den başka bir araçtan çalıntı olduğunu, aracın gerçek plakasının Bursa’dan gasp suretiyle çalındığını belirledi.

İKİ GÖZALTI, 2 KİŞİ ARANIYOR

Hırsızlık şüphelisinin T.T. olduğunu tespit eden polis ekipleri, T.T’nin evine operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada T.T bulunamazken, evdeki M.K. isimli şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından evde yapılan aramada tarihi eser niteliğinde 26 sikke, 26 obje, 2 adet demir kesme makası, 2 adet altın arama dedektörü, 1 adet hassas terazi, bir miktar uyuşturucu, 1 adet ruhsatsız tabanca, 6 adet av tüfeği ve silahlara ait mermiler ele geçirdi. Ayrıca boş arazide bulunan çalıntı 4 araçta yapılan aramada ise 12 adet akü, 2 adet güneş paneli, hırsızlıkta kullanılan bazı araç gereçler bulundu.

Kapaklı’da üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şahıs tutuklandı Kapaklı’da üzerinde uyuşturucu ele geçirilen şahıs tutuklandı

Konuyla ilgili Z.K. ve M.K. isimli 2 şahıs gözaltına alınırken, olaya karıştığı tespit edilen 2 kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.