Tekirdağ gezisi kapsamında Kapaklı’ya uğrayan Türkiye'nin otomobili TOGG’u görmek için gelen vatandaşlar ufak çaplı izdiham yarattı.

izdiham-togg-1

Tekirdağ gezisi kapsamında önce Tekirdağ ardından Çerkezköy’e uğrayan Türkiye’nin elektrikli aracı TOGG, Kapaklı’yı da ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan araç, Pınar Bulvarı’ndan eski belediye meydanına girmekte yaşanan izdiham nedeniyle güçlük çekti.

izdiham-togg-3

"BERABER OLURSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK"

Eski belediye meydanına TOGG'u ibretlik olarak getirdiklerini söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Biliyorsunuz Türkiye’de yapılmaz denilen ne varsa Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde yapılmış ve ülkenin tam bağımsızlık yolunda verdiği mücadeleler bugün itibariyle hayal olmadığı gerçek ürünün Türkiye’de yollarda olduğunu göstermek için yerli aracımız TOGG’u Kapaklı’ya getirdik. Bazı çevreler bu aracın yurt dışında yapıldığını ve yurt dışından ülkeye getirildiğini söyleyerek karalama politikaları yapmakta. Biz ülke olarak bir olursak beraber olursak aşamayacağımız engeller yok. Dolayısıyla dış güçlerin bazı şer ortaklarıyla beraber Cumhurbaşkanımıza karşı uyguladıkları politikaların asıl sebebi bu millileşmeden rahatsızlık duymalarından başka bir şey değildir." dedi.

KİMSE TÜRKİYE'NİN BÜYÜMESİNE ENGEL OLAMAYACAK

Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ne olursa olsun gibi bir zihniyet ile mücadele veriyoruz. Dün Cumhurbaşkanımız Çerkezköy’de 75 bin kişilik rekor bir katılımla çok büyük bir motivasyon ile Çerkezköy’den ayrıldı. Hepinize selamlarını iletti. Çok az bir süre kaldı, Kapaklı Cumhurbaşkanının yanında hep dimdik durdu, pazar günü de gereğini yapacağına inancımız tam. Ülkenin ilerlemesinden rahatsız olanlara ibretlik olsun diye TOGG’u bugün buraya getirdik. Kimse Türkiye’nin büyümesine engel olamayacak. Reisle yolda devam ediyoruz.

"REİSİMİZİ MAHCUP ETMEYECEĞİMİZE İNANIYORUM"

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in ardından konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Akın Yılmaz, "Türkiye ne zaman ayağa kalksa ne zaman dirilişe kalksa 21 yıldır Türkiye’de hamd olsun ki tarihi çalışmalara imza atan, yapılamayanların hepsini hayata geçiren; eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye, turizmden kalkınmaya her anlamda Türkiye’yi eser ve hizmet sanayi ile donatan reisimizi mahcup etmeyeceğimize yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 13 Eylül’de Çerkezköy Endüstriyel Fuarı 13 Eylül’de

"ERDOĞAN UÇAN ARABA BİLE YAPAR"

TOGG'un Kapaklı'ya ziyareti kapsamında duygularını ifade eden AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, "Maket, oyuncak ve yapamaz dediler. Yapamaz denilen her şeyi Cumhurbaşkanımız yaptı. Sizin desteğiniz ile inşallah daha iyi projeler yapacağız. Sizlerin desteği olduğu sürece Recep Tayyip Erdoğan uçan araba bile yapar." diye konuştu. 

izdiham-togg-2

ARAÇ KARAAĞAÇ MAHALLESİNE UĞURLANDI

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Akın Yılmaz ve AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal’ın konuşmaları sonrası halk ile araç önünde fotoğraf günün anısına fotoğraf çektirildi. Ardından TOGG, Tekirdağ gezisine devam etmesi için Kapaklı Karaağaç Mahallesine uğurlandı.