Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın teknik destek programı kapsamında hibelendirilen "İleri Düzey Proje Yazım Becerileri" eğitimi tamamlandı.

Çerkezköy’de öğrencilere SİBERAY eğitimi verildi Çerkezköy’de öğrencilere SİBERAY eğitimi verildi

Kapaklı genelinde; hayat boyu öğrenme ilkesine bağlı, akademik gelişimi önemseyen, lisansüstü eğitim programlarına devam eden, uzman öğretmenlik ya da başöğretmenlik eğitim sürecinde olan veya Kalkınma Ajansları gibi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na bağlı olan TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülmekte olan Araştırma Projeleri Yarışmalarına öğrenci yetiştirme hedefi olan ve daha önce temel düzey proje döngüsü eğitimi alan öğretmenler arasından seçilen 30 öğretmen, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi'nde 4 gün ve 28 saat süren eğitim aldı.

Marmara Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Osman Serhat İrez tarafından gerçekleştirilen eğitim sonunda, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Vardı ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şube Müdürü Gürcan Ayvaz tarafından öğretmenlere eğitim sertifikaları takdim edildi.Kapaklı’da Öğretmenlerin Eğitimleri Tamamlandı1