Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Kapaklı Temsilciliği tarafından 1-7 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Kapaklı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene; Kapaklı Vergi Dairesi Müdürü Serkan Kılıç, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Serpil Sevgi, Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Nurten Pandir, Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Kapaklı Temsilcisi Fatma Kurt ve ilçede görev yapan muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.

kapakli-muhasebe-haftasi-1

“ÇOK BÜYÜK ACI VE ÜZÜNTÜ ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Yardımcısı Nurten Pandir’in günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasıyla devam etti. Sözlerine ülkemizde yaşanan deprem felaketini hatırlatarak başlayan Pandir, ‘’6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler 11 ilimizi etkilemiş, birçok canımızın ölümüne, yaralanmasına ve binlerce binanın yıkılmasına neden olmuştur.

“Cümbüş Otel” Kapaklı’yı temsil etti “Cümbüş Otel” Kapaklı’yı temsil etti

Depremde yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diler, zarar gören insanımızın Yaralarının bir an önce sarılmasını temenni ederiz. Vefat eden meslektaşlarımıza, vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, acılı ailelere sabır dileriz. Ülkemizin başı sağ olsun.

Bu yıl Muhasebe Haftası kapsamında etkinlik ve kutlama yapılmayacaktır. Yalnızca Atatürk anıtına çelenk sunulup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacaktır. Çok söze gerek olmadığı ve sözlerin bittiği noktada olduğumuzu biliyoruz. Çok büyük acı ve üzüntü” dedi.

MESLEKTAŞLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

Sözlerine meslektaşlarının gününü kutlayarak devam eden Pandir, “Birlik ve dayanışmanın zirve yaptığı bu günlerde muhasebe haftamızı kutlar, birlikteliğimizin bizi güncel günlere ulaştırmasını diler, depremin ilk gününden itibaren TÜRMOB ve Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak depremde zarar gören başta meslektaşlarımız olmak üzere tüm depremzede vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.” ifadelerini kullandı.

Törende söz alan Kapaklı Vergi Dairesi Müdürü Serkan Kılıç ise Kapaklı’da görev yapan Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin gününü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

kapakli-muhasebe-haftasi-4

kapakli-muhasebe-haftasi-2kapakli-muhasebe-haftasi-3