Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 15'incisi gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni, 19 Temmuz Cuma günü Eski Belediye Meydanı’nda yapılacak.

Kapaklı Belediyesi bu yıl da geleneği bozmayarak 400’den fazla çocuğun sünnet işlemlerini tamamladı. Hastanede sünnet kesim işlemleri tamamlanan çocuklar için şenlik hazırlıklarına başlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ‘’400’den fazla çocuğumuzun sünnet işlemlerini gerçekleştirerek çocuklarımızın bu özel günlerinde eğlenceler, çeşitli gösteriler düzenleyerek sürpriz hediyeler vereceğiz.’’ dedi.

"TÜM HALKIMIZI SÜNNET ŞÖLENİMİZE DAVET EDİYORUM"

Tüm vatandaşları sünnet şölenine davet eden Başkan Çetin, ‘‘Bizim örf ve adetlerimize yerleşmiş bir inancımızın gereğini yerine getiriyoruz. Bu yıl sünnet olmak için belediyemize müracaat eden çocuklarımızın Kapaklı Devlet hastanemizde sağlıklı ve hijyenik ortamlarda sünnetlerini gerçekleştirdik. Bu süreçte emeği geçen başta belediye personelimiz olmak üzere bizlere her zaman destek olan doktorlarımız ve kıymetli sağlık personelimize ayrıca teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın ve sünnet ailelerimizin heyecanına Kapaklı halkımızla birlikte ortak olacağız. Sünnet Şölenimiz 19 Temmuz Cuma günü saat 15.00 'da Toplu Fotoğraf Çekimi, 17.30’da  Recep Güven Parkı’nda Mevlidi Şerif i, 18.30’da sünnet çocuklarımıza konvoy ve saat 20.30’da  Eski Belediye Meydanı’nda  gerçekleşecek olan kına, konserler ve havai fişek gösterileriyle tamamlanacak.  Ailelerimizin bu anlamlı gününde yanında olmaya ve çocuklarımızın heyecanlarını birlikte paylaşmak için tüm halkımızı sünnet şölenimize davet ediyorum" ifadelerini kullandı.