Kapaklı Gazetesi - Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, bir kutlama mesajı yayımlayarak hem vatandaşların bayramını tebrik etti hem de koronavirüs salgını dolayısıyla tedbir almaları konusunda uyarıda bulundu. Kaymakam Hamitoğlu, ‘’Millet olarak toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken, sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İçerisinde sayısız güzellikleri barındıran bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, kucaklaştıran ve toplumsal barışı pekiştiren çok anlamlı günlerdir.’’ dedi.

‘’İNŞALLAH DAHA ÖZGÜR GÜNLER GÖRECEĞİZ’’

Pandemi sürecini hatırlatan Hamitoğlu, ‘’Karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir. Bu bayram, tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan COVID-19 pandemisi nedeniyle, zor şartlardan geçiyoruz. Bu zorlu süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin alınan tedbirlere uyumu sayesinde, sağlıklı ve daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Bayram günlerinde tedbirlere uyarsak sonrasında inşallah daha özgür günler göreceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

‘’LÜTFEN KURALLARA UYALIM’’

Kaymakam Hamitoğlu, ‘’Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Kapaklılı hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın, tüm kamu personelimizin, bu süreçte fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarımızın Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık ve milletimiz için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi, saygı ve iyi dileklerimi sunarım. Lütfen Virüsten korunmak için hep birlikte kurallara uyalım. Sosyal mesafemizi koruyalım. Maske olmadan ortak alanları kullanmayalım. Evimizde kalmaya devam edelim. Önümüzdeki bayramları sevdiklerimiz ile birlikte görebilmek için buna ihtiyacımız var. Unutmayın hayat eve sığar.’’ Diyerek konuşmasını noktaladı.