Kapaklı Gazetesi - Kapaklı’ya ziyaret gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Erbay Caddesi’nde dere ıslah çalışmalarının başladığını duyurdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını yerinde incelemek için gerçekleştirilen ziyarette Başkan Albayrak’a, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve CHP Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

PINARCA’YA UĞRADI

Ziyaret kapsamında Pınarca Mahallesi’ne uğrayan Albayrak, mahallelilerle sohbet etti. Pınarca Mahallesi Muhtarı Taner Diril ile de kısa bir görüşme yapan Albayrak, Kapaklı – Pınarca arasındaki yol çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu. Koronavirüs salgını kapsamında mahallede alınan önlemlerle ilgili de konuşan Başkan Kadir Albayrak, kahvehanelerin açılmasının ardından ilk çayını da Pınarca Mahallesi’ndeki kahvede vatandaşlarla birlikte içti.

ERBAY CADDESİ’NDEKİ DERE ISLAH ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Ardından Kapaklı’nın işlek caddelerinden biri olan Erbay Caddesi’ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, caddeden geçen derenin ıslah çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.