23 Şubat Cumartesi saat 14:00’da Cumhuriyet Mahallesi Ezgi Sokak’ta düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı, Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, STK Başkanları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen açılış töreninde ilk söz alan isim Çukur Kafe Sahibi İsmail Gökmen oldu. Kapaklı’nın nezih eğlence mekanlarına ihtiyacı olduğunu dile getiren Gökmen, ‘’Düzenlemiş olduğumuz açılış töreninde siz değerli Başkanımı, Başkan Adayımı ve diğer dostlarımızı aramızda görmekten onur duyuyoruz. Kapaklımıza yeni bir sektörde hizmet etmek için açtığımız bu kafemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ Dedi.

‘’HAYIRLI OLSUN’’

Kafe Sahibi Gökmen’in ardından Cumhur İttifakı Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin söz aldı. İşletme sahibine hayırlı olsun dileyen Çetin, ‘’İsmail kardeşimi açmış olduğu bu işletmeden dolayı tebrik ediyorum. Allah yüzünü kara çıkarmasın. Kapaklımıza hayırlı olsun.’’ İfadelerini kullandı.

‘’KAPAKLININ BU GİBİ MEKANLARA İHTİYACI VAR’’

Açılış programında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise; ‘’Bugün burada çok değerli kardeşimizin Kapaklımıza kazandırdığı bir işletmeyi faaliyete açıyoruz. Kapaklımızın bu gibi güzel mekanlara ihtiyacı var. Kendisine bol kazançlar diliyorum, Çukur Kafe Kapaklımıza hayırlı olsun Allah utandırmasın.’’ Diye konuştu.

Konuşmacıların ardından işletmenin kurdelesi açılarak faaliyete geçti. Günün hatırasına çekilen anı fotoğrafının ardından açılış töreni noktalandı.