Kapaklı Gazetesi - Bölgede uzun yıllardır mobilya ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Akın Aktif Mobilya, Kapaklı’daki yeni yerinde hizmete açıldı.

Ali İhsan Akın ve Şükrü Akın’ın sahibi olduğu Akın Aktif Mobilya, Cambazlar Caddesi’ndeki yeni yerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı. Dünya devi beyaz eşya markası Beko’nun temsilciliğini yapan firmanın açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis Üyeleri ve STK Temsilcileri katılım gösterdi. 

‘’YATIRIMCILARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ’’

Kurdele kesim töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çok değerli Kapaklılı hemşehrilerim hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Tekirdağ’ın iki büyük ve önemli ilçesi Kapaklı ve Çerkezköy. Nüfus çoğunluğu her geçen gün artan ilçelerimizin yeni işletmelerle buluşmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kapaklı ilçemizde, ülkemizin çok önemli kurumlarından ve ekonomimize büyük katkıları olan ve dünya markası Beko firmasının böyle önemli bir iş yerinin açılışında bulunuyoruz. Ekonominin böylesine zor zamanlarında yatırım yapabilme kabiliyetini gösteren yatırımcılarımızı da ayrıca tebrik ediyor, bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Akay’ın konuşmalarının ardından kurdele kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Ardından katılımcılar işyerini gezerek firma sahiplerinden bilgiler aldı.