Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, geçtiğimiz günlerde ‘Öğrenci Andı’ ile ilgili yaptığı açıklamaların ardından eleştirilerin odağı oldu. MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün’ün eleştirilerini yanıtlayan Aras, “Gereğinin yapılmasını istiyorsanız istifa edin, o makamınızı daha iyi bir yönetici işgal etsin.” dedi.

“HEDEFLERİ ‘TÜRK’ GÖRMEDİKLERİ HERKES”

Bütün’ün açıklamasında Kürt kökenli vatandaşları hedef aldığını iddia eden Aras, açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Hedefleri yalnızca Kürt’ler değil, ‘Türk’ görmedikleri herkes. Ben şahsım adına konuşuyorum, partim adına konuşmak benim haddim değil. Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘İstiklal Marşı dışında hiçbir andı tanımıyoruz demesi ve bunu kaldırmasını memnuniyetle karşılıyorum. AK Parti neferi ve Cumhurbaşkanı aşığı bir kişiyim. Boş söylemlerle ya da süslü kelimelerle elimde çelik çomak oynamıyorum elhamdülillah.”

"İSTİFA EDİN KURTULUN"

Bütün’ü istifaya davet eden Aras, “Siz nasıl derseniz deyin, ben Türkiye Cumhuriyeti’nin Kürt kökenli vatandaşıyım, asimile olmadık çok şükür. Sizin anlamadığınız konu bu kabullenememek. Kabullenemediğiniz müddetçe bu süreç devam eder. Gereğinin yapılmasını istiyorsanız istifa edin, o makamınızı daha iyi bir yönetici işgal etsin. 1 yıla yakındır önceki dönem MHP ilçe başkanınız ile encümende görev yapıyorum. İkinize bakınca dağlar kadar fark görüyorum, istifa edin kurtulun.” diyerek açıklamasını noktaladı.