Kapaklı Gazetesi - Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kapaklı Spor Kulübü Basketbol Takımı, ligin son karşılaşmasında Ünsped Spor Kulübü Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Rakibini 42 sayılık farkla mağlup eden Kapaklıspor, sezonu lider bitirdi.

A Grubu’nda mücadele eden Kapaklı Spor Kulübü Basketbol Takımı, Ünsped Spor Kulübü Basketbol Takımı, Kırklareli Belediyespor, Edirne M&M takımlarıyla mücadele etti. Beş maçtan da galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor, sezonun son maçında ise ikinci sırada yer alan Ünsped Spor Kulübü Basketbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Çorlu Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı sayılarla geçti. Kapaklıspor karşılaşmanın ilk periyodunu 23-15 önde tamamladı.

GRUBUNU LİDER TAMAMLADI

Karşılaşmanın ikinci periyoduna müthiş bir başlangıç yapan Kapaklıspor, çıktığı hızlı hücumlardan boş dönmeyerek aradaki sayı farkını açtı. Bu periyotta rakibine kolay sayı şansı tanımayan Kapaklıspor 21-5’lik periyot skoru ile karşılaşmanın ilk devresini 44-20 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da aradaki sayı farkının inmesine izin vermeyen Kapaklıspor, final periyoduna ise 71-38 önde girdi. Final periyodunda farkın vermiş olduğu rahatlıkla mücadele eden Kapaklıspor, 21-12’lik periyot skoru ile karşılaşmadan 92-50 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte altıncı maçından da galibiyet ile ayrılan Kapaklıspor, A grubunu şampiyon olarak tamamladı.

Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi Irmak, Kapaklı’ya birincilik getirdi

RAKİP ALTINOVA BELEDİYESPOR

A Grubunu lider tamamlayan Kapaklıspor play-off karşılaşmasında B Grubunu ikinci sırada tamamlayan Altınova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İlk karşılaşma 29 Mayıs’ta Altınova’da oynanırken, karşılaşmanın rövanşı ise 4 Haziran’da Tekirdağ’da oynanacak.