Naim, güreş yarışmasında Tekirdağ birincisi oldu Naim, güreş yarışmasında Tekirdağ birincisi oldu

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Kapaklı Spor Basketbol takımı ligi şampiyon olarak tamamladı. Kapaklı Spor, play-off mücadelelerinden de galip ayrılması durumunda Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselecek.

sampiyon-kapaklispor-1

MAÇI ÖNDE GÖTÜRDÜ

Sahasında Etimesgut Belediyespor’u konuk eden temsilcimiz Kapaklıspor, ilk periyoda hızlı başladı. İkinci periyot her iki takımında baskılı oynadı ve ilk yarı 40-39 temsilcimizin üstünlüğü ile sonlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan temsilcimiz üst üste bulduğu 3 sayılık basketler rakibi ile skor farkını arttırdı. Son periyoda 12 sayı önde giren temsilcimiz maçın son periyodunda da rakibine öne geçme fırsatı vermedi. İyi savunma yapan temsilcimiz hücumdaki verimliliği ile mücadeleden 79-64 galip ayrıldı.

ŞAMPİYON KAPAKLI SPOR

Mücadelenin bitiş düdüğü ile salonda büyük sevinç yaşandı. Temsilcimiz grubunda sadece 1 mağlubiyet alırken 15 galibiyet ile lider olarak grubunu tamamladı. Takım ve teknik ekip salonda büyük coşku yaşarken, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de, mücadeleyi baştan sona takip etti. Başkan Çetin, maç sonu oyuncuları tek tek tebrik ederek, oyuncu, teknik ekip ve kulüp yönetimi ile liderlik pozu verdi.

PLAY-OFF MÜCADELESİ VERECEK

Kapaklıspor, oynayacağı play-off karşılaşmalarından da galip ayrılması durumunda Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselecek.