Tekirdağ U-16 Ligi Pla-off grubunu Çorlu Belediyesi Futbol Kulübünün ardından ikinci olarak tamamlayarak Türkiye finallerine gitme şansı elde eden Kapaklı Sitespor U-16 Futbol Takımı, turnuvanın oynanacağı Çanakkale’ye gitmek etmek üzere uğurlandı.

Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti

PLAY-OFF GRUBUNU 2. OLARAK TAMAMLADI

Tekirdağ U-16 Ligi B grubunda mücadele eden Kapaklı Sitespor U-16 Takımı; Kapaklıspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Fevzipaşaspor, Ergene Velimeşespor, Ergene Gençlikspor ve Tekirdağ Marmaraspor’un yer aldığı grubu lider olarak tamamlayıp play-off grubuna kalmıştı. Play-off grubunda Akçeşmespor, Tekirdağspor, Çerkezköy 1923 Gençlikspor, Fevzipaşaspor ve Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü ile mücadele eden Kapaklı Sitespor yedi galibiyet bir beraberlik ve iki yenilgi ile 22 puanla gruptan ikinci olarak çıkmıştı.

BAŞKAN YARDIMCISI RUHİ ÖZDEN UĞURLADI

Türkiye şampiyonası için hazırlıklarını tamamlayan Kapaklı Sitespor U-16 Futbol Takımı, Kapaklı Belediyesi önünden şampiyonaya uğurlandı. Uğurlama törenine katılan Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özden, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi. Kapaklı Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu ise, “Çanakkale’de gerçekleştirilecek turnuvada ilk olarak grubumuzdan çıkmak istiyoruz. Rakiplerimizin gücünü biliyoruz. Türkiye şampiyonasında Kapaklı ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” dedi.