TVF Kadınlar 2. Lig 4. hafta mücadelesinde Kapaklı Site Spor deplasmanda Çanakkale ekibi Yeşil Bayramiç Spor ile karşılaştı. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Bayramiç Spor Salonu'nda oynandı. Rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor, ilk seti 25-11 kazandı.

2. sete de rahat ve hızlı bir oyunla başlayan Sitespor, Kardelen’in elinden bulduğu ace sayıları ve Hazal’ın bulduğu sayılarla farkı açtı. Yeşil Bayramiç Spor maça ortak olmak istese de savunmada yaptıkları hatalar sebebiyle ikinci set de 25-15 Sitespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.sitespor1-1

SİTESPOR 17 FARK ATTI

Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti Taşkıranlar deplasmanda puan kaybetti

2-0’lık skorun verdiği moralle son sete hızlı başlayan taraf yine Sitespor oldu. Üst üste sayılar bulan Kapaklı ekibi son seti 25-8’lik skorla tamamlayarak, karşılaşmayı 3-0 önde tamamladı ve puanını 12’ye yükseltti. Maçın oyuncusu ise 11 sayı, 2 ace ve +12 verimlilik puanı ile Sitespor’un kaptanı Hazal Şener oldu.

“EN ZOR DEPLASMANINI KAYIPSIZ ATLATTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Maç sonunda Kapaklı Sitespor Baş Antrenörü Alper Kemal Kaygusuz açıklamalarda bulundu. Kaygusuz, “Fiziki şartlar ve coğrafya açısından sezonun en zor deplasmanını kayıpsız atlattığımız için çok mutluyum. Bayramiç deplasmanı konaklama, uygun olmayan salon koşulları ve coğrafyanın iklimi açısından her zaman tüm takımlar için çok zor bir deplasman olarak görünür.

Biz bu deplasmandan 3-0'lık net bir skorla ayrılarak yolumuza devam ediyoruz. Yeşil Bayramiç takımı antrenör ve yöneticilerine gösterdikleri misafirperverlik için çok teşekkür ederim. Çok yoğun bir hafta bizi bekliyor önce hafta içi kendi sahamızda Çan Gençlik Kale Spor ile arkasından pazar günü deplasmanda Silivri Çağrıbey takımı ile oynayacağız.

Geniş kadromuzun avantajı bu tip durumlarda daha da ön plana çıkacak.

Yine Kapaklı'dan yola çıkıp Bayramiç'e gelen başkanımız Mehmet Çetin ve ailesine, değerli yöneticimiz Yalçın Hal'e ve bizi yalnız bırakmayan tüm yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.