Kapaklı Avcılar ve Atıcılar Derneği Olağan Kurulu 18 Haziran Pazar günü saat 17.00’da dernek lokalinde gerçekleştirilerek mevcut Başkan Ahmet Köroğlu üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kurulun divan başkanlığını Trakya Avcılık Atıcılık ve Yaban Hayatı Koruma Federasyonu Başkanı Çetin Karakoç yaptı. Olağan Kurul programına Kapaklı Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, 28. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Akın Yılmaz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Mangır, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Tek liste ile gidilen kurulda Ahmet Köroğlu üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Köroğlu başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Gencer Hacer, Ergül Büyükikiz, Erdoğan Çavuş ve Tahsin Gürer. Denetim Kuruluna ise Sertaç Nar, Mert Sağır ve Anıl Öz seçildi.

avcılar-atıcılar-1

“ÇALIŞMALARIMIZA AYNI YOĞUNLUK İLE DEVAM EDECEĞİZ”

Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı Kapaklı’da muhtarlarla toplantı yapıldı

Yapılan seçim sonrasında konuşan Başkan Ahmet Köroğlu, üyelere teşekkür ederek, “Beni bu göreve yeniden layık gören dernek üyelerine teşekkür ediyorum. Güveninize layık olmak adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımıza aynı yoğunlukla devam edeceğiz. Bir kere daha kurulumuzu onurlandıran herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.