TESKİ tarafından Süleymanpaşa’nın Kumbağ Mahallesi Başkomutan Atatürk Caddesi’nde altyapı hatlarının daha sağlıklı ve verimli hale getirilmesi için bakım, onarım, temizlik ve görüntüleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Periyodik aralıklarla sürdürülen bu çalışmalarla altyapı sistemlerinin işlevselliği artırılırken, vatandaşlara sunulan hizmetin kesintisiz devam etmesi hedefleniyor. Çalışmalar sırasında mevcut hatlar detaylı şekilde kontrol edilerek oluşabilecek sorunlar önceden tespit ediliyor ve gerekli önlemler alınıyor.

28 takım, insansız kara araçlarını yarıştırıyor
28 takım, insansız kara araçlarını yarıştırıyor
İçeriği Görüntüle

TESKİ ekipleri, altyapı hatlarının uzun ömürlü olması ve olası sorunların önüne geçilmesi amacıyla yürüttüğü bakım ve onarım çalışmalarını, belirlenen program çerçevesinde il genelinde sürdürmeye devam edecek.