Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel İrmet Hastanesi ve Özel Optimed Hastanesi yöneticileri, ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Kapaklı Gazetesi’ni ziyaret ettiler.

“ZOR BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORSUNUZ”

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Metin Demirtaş Gazeteciler ve Basın bayramı dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, basın sektörü ve sağlık sektörünün birçok ortak noktası olduğunu belirtti. Gazetecilerin ve sağlık çalışanlarının sürekli insanlarla temas halinde olduğunu kaydeden Çalışkan, “Oldukça zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Optimed ailesi olarak 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nızı kutluyor, yayın hayatınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

“HER ZAMAN İÇ İÇEYİZ”

Özel İrmet Hastanesi’nden Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan, gazetemize ziyarette bulunarak ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı. Basın ve Sağlık camiasının her zaman iç içe olduğunu belirten Alkan, “Bu özel gününüzde siz değerli basın mensuplarımızı ziyaret etmek istedik. Başarı dolu nice yıllar dileriz. Gününüz kutlu olsun” dedi.