Babaeski Haberleri

babaeski haberleri ve güncel babaeski gelişmeleri, babaeski ile ilgili tüm video, babaeski fotoğrafları ve babaeski haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Eğitim Haberleri

Babaeski İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ilkokul öğrencilerine, su verimliliği konulu eğitim verildi.

Eğitim Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde öğrencilerde deprem bilincini geliştirerek deprem anı ve tahliye tatbikatı gerçekleştirildi.

Eğitim Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bulunan gebe okulunda, hamile kadınlara doğuma hazırlık ve doğum destekçisi eğitimi verildi.

Eğitim Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bulunan Atatürk Ortaokulunda Sivil Savunma Haftası dolayısıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Yaşam Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde kanola ekimi yapılan arazilerde Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldı.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından seralar denetlendi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde yoldan çıkan binek bir otomobil devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi.

Asayiş Haberleri

Babaeski’de yoldan çıkan ticari taksinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Asayiş Haberleri

Babaeski’de polis ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 12 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Asayiş Haberleri

Babaeski’de, emniyet ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetiminde 85 araç ve sürücüsüne ceza uygulanırken 14 araç trafikten men edildi.

3. Sayfa Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde görev yapan uzman çavuş, geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetti.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde çok tekerli dorsesiyle çelik konstrüksiyon taşıyan tır, çamura saplanması sonucu D-100 Karayolu’nu ulaşıma kapattı.