İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı önünden düzenlenen toplantıda İYİ Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Gürkan Mandalı ve listesinde yer alan belediye meclis üyesi adayları kamuoyuna tanıtıldı. 

İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mehmet Hikmet Issı açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra sırasıyla İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Atasever konuşma gerçekleştirdi. 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI 

Konuşmaların ardından kürsüye gelen İYİ Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Gürkan Mandalı, duygusal anlar yaşadı. Göz yaşlarını silerek konuşmasına başlayan Mandalı, “Tabii bu tabloyu görünce duygulanmamak elde değil katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. 

CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız

Iyi Parti Gurkan Mandali 1

“DENENMİŞLERE MECBUR DEĞİLSİN” 

Coşkulu bir konuşma gerçekleştiren Mandalı, “Kapaklı’nın yetiştirdiği bir evladınız, kardeşiniz olarak karşınızda olmanın gururunu yaşıyorum. Doğduğum, büyüdüğüm, sorunlarını bildiğim Kapaklı’mıza daha iyi hizmet edebilmek için, Kapaklılı hemşerilerimizi daha önce denenmişlere mecbur bırakmamak adına Kapaklı Belediye Başkan Adayı olmaya karar verdim. Denenmişlere mecbur değilsin Kapaklı! Burada bir kardeşiniz var 

“KAPAKLI BİZİM İÇİN AİLEDİR” 

Günümüzde Kapaklı’da yenilenme çağının başlaması gerektiğine inanıyorum. Yıllardır denenmişleri deneyerek devam eden bu sürece son vererek ilçemizi daha dinamik daha yenilikçi bir yönetim anlayışı ile buluşturmanın zamanının geldiğine inanıyorum. Bu yenilik sadece yeni yüzlerle değil aynı zamanda enerjisi ve vizyonu ile taze bir soluk getirecek insanlar ile mümkün olacaktır. Kapaklı bizler için sadece bir yer değil aynı zamanda bir ev bir ailedir.” ifadelerine yer verdi. 

FATOŞ İŞBİLİR DESTEK VERDİ 

Toplantıya katılan Memleket Partisi Kapaklı eski İlçe Başkanı Fatoş İşbilir de kürsüye çıkarak İYİ Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı Gürkan Mandalı’ya destek vereceğini açıkladı. Daha sonra İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Yasemin Erseçkin, kürsüye gelerek bir konuşma gerçekleştirdi. Toplantı meclis üyelerinin tanıtılması ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.