18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı yayımlayan Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal, “18 Mart 1915 Günü, bundan 109.  yıl önce yedi düvele karşı kazandığımız Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkansızlıklara rağmen vatanını ve bağımsızlığını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır.

Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

“BÜYÜK BİR GURURLA KUTLUYORUZ”

Kutsal vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ‘Şehitler Günü’nü onurla yâd ettiğimiz bugün, aynı zamanda tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi`ni büyük bir gururla kutluyoruz.

“MİLLETİMİZ VATANIMIZA SAHİP ÇIKACAKTIR”

Milletimiz, mukaddes vatanımızın korunması için canlarını veren şehitlerini ve gazilerini hiçbir zaman unutmayacak, onların bıraktıkları mirasa, vatanımıza ve bayrağımıza onurla sahip çıkacaktır.

“MİNNETLE VE SAYGIYLA ANIYORUM”

Bu vesileyle Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü kutluyor; bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.