Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Anadoluyuz Biz Projesi" kapsamında Sakarya'ya giden Çerkezköy Gençlik Merkezi'nin 40 gönüllü öğrencisi Karasu sahilinde çevre temizliği yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Anadoluyuz Biz Projesi" kapsamında Tekirdağ’dan Sakarya’ya giden öğrenciler Karasu sahilinde çevre temizliği yaptı. Proje kapsamında kente gelen Çerkezköy Gençlik Merkezi'nin 40 gönüllü öğrencisi, Karasu’nun doğal güzelliklerini gezdi. Öğrenciler, programlarının doğa günü etkinliğinde Karasu sahilindeki çöpleri topladı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kemal Ataç, misafir öğrencilere kentin tanıtımının ardından temizlik yaptıklarını belirtti.

Vücut Tipinize Göre Kına İçin Nasıl Bir Elbise Giymelisiniz? Vücut Tipinize Göre Kına İçin Nasıl Bir Elbise Giymelisiniz?

“KENDİLERİNDEN İZ BIRAKIYORLAR”

Proje Koordinatörü Beyza Nur Durna da Sakarya'ya çeşitli gönüllülük faaliyetleri ve sosyal sorumluluk projeleri yapmak için geldiklerini söyledi. Sakarya'nın unutulmaya yüz tutmuş değerleri ve kültür mirasını ön plana çıkarmayı amaçladıklarını da anlatan Durna, "Öğrencilerimiz bu projeyle dostluk bağı kuruyor ve gittikleri şehirlere renk katarak kendilerinden birer iz bırakıyor" dedi.

SOSYAL FARKINDALIK OLUŞTURMAK AMAÇLANIYOR

Proje gönüllülerinden Zeynep Karaca da sosyal farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.