Maç, Pazar günü saat 14.00’te Kapaklı İlçe Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmaya Kapaklıspor; Yusuf, Tolga, Berat, Uğur, Ziya, Tuna, Yusuf, Şaban, Cahit, Enes, Faik Can ilk onbiri ile başladı.

Kapaklıspor maça istekli başlayan taraf oldu. Dakika 21’de Faik Can’ın attığı golle ilk yarıyı önde kapatan Kapaklıspor oldu.

Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı Kapaklıspor, Feriköyspor ile evinde berabere kaldı

İKİNCİ YARI FARKI 2’YE ÇIKARDI

İkinci yarı başında dengeli oyununu devam ettiren Kapaklıspor, kontra atakta Şaban Uçar’ın attığı golle skoru 2-0’a getirdi.

KAPAKLISPOR-İFA2

FAİR PLAY’İN YOK SAYILDIĞI ANLAR

65. dakikada Kapaklıspor’un savunmada yaptığı hatalardan yararlanan İFA Spor’oyuncusu Ozan Baş skoru 2-1’e getirdi. Top Kapaklıspor’da iken yaşanan sakatlık ve gerginliğin ardından durdu.  Hakem atışıyla oyun başlamasıyla birlikte İFA Spor’lu oyuncu top yere değer değmez kaptan Tolga’nın ayağından topu çalarak pası santrafor oyuncusu  Mehmet Ali Karasipahi’nin önüne bıraktı. Karasipahi kaleciyi çalımlayarak golü attı ve skoru eşitledi.

Kapaklıspor’lu oyuncular karşı takıma santrada bırakmalarını, bu şekilde bir hareketi kabul edemeyecekleri dakikalarca dile getirdiler. Fakat karşı takım cnetilmenlik dışı hareketlerine devam etti. Santra ile oyunun başlamasının ardıdan İFA Spor’lu forvet ve orta saha oyuncuları topa müdahale etmezken defans oyuncusu topa bastı ve topu oyuna soktu.

POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Yaşanan olayların ardından tribünde de sinirler gerildi. Kapaklıspor taraftarları yoğun bir tepki gösterirken bazı taraftarlar sahaya girmeye çalıştı. Polis ekipleri olayı geçici olarak yatıştırsa da önlem amaçlı bölgeye destek ekipleri çağırıldı.

KAPAKLISPOR-İFA3

Maçın son dakikalarında bir penaltı kazanan İFA Spor’da Mustafa Cevret golü atarak takımının 3-2 öne geçirdi. 90+7’de çalan son düdüğün ardından maçı 3-2’lik skorla İFA Spor kazandı.

MAÇ BİTSE DE GERGİNLİK BİTMEDİ

Maçın bitmesi ile Kapaklıspor oyuncuları ve teknik ekibi ile İFA Spor takımının oyuncuları ve teknik ekibi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Kapaklıspor’da Tuna Akgüneş kırmızı kart gördü.