CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla 6 Aralık Cumartesi günü 19.00–23.00 saatleri arasında kadınlara özel bir gece düzenledi. Yoğun ilginin gösterildiği etkinlikte kadınlar hem bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı hem de keyifli vakit geçirdi.
Program kapsamında girişimci kadınlar, kendi ürettikleri ürünleri sergileyebilecekleri stantlar kurdu. Bu sayede kadın girişimciler hem kendilerini tanıtma hem de ürünlerini paylaşma fırsatı buldu.
Kadınlara ücretsiz olarak sunulan etkinlikte müzik, sohbet ve çeşitli aktivitelerle dolu dolu bir gece yaşandı. Katılımcılar, Dünya Kadın Hakları Günü’nün anlamına uygun olarak hem dayanışma hem de eğlence dolu saatler geçirdi.
Geceye CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar da katılarak kadınların gününü kutladı. Katılımcılarla sohbet eden Yontar, kadın haklarının geliştirilmesi ve toplumda daha görünür kılınması adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.





