Kapaklı Gazetesi - İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ve Çerkezköy İlçe Başkanlığı organizasyonunda gerçekleştirilen dostluk maçında Kapaklı ve Çerkezköy'de görev yapan basın mensupları ile İYİ Parti yönetimi karşılaştı.

Çerkezköy İlyas Kahraman Halı Sahası’nda gerçekleşen karşılaşmanın galibi basın mensupları olurken saha dışında dostluk kazandı. Oynanan karşılaşmada İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İl Gençlik Kolları Başkanı Kerim Can Aynacıoğlu basın mensuplarıyla sahada ter attı. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ise saha kenarından iki takım oyuncularına destekte bulundu.  

KAZANAN DOSTLUK OLDU  

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Çerkezköy ve Kapaklı’daki basın mensuplarıyla, İl Gençlik Kolları Başkanım Kerim Can Aynacıoğlu’nun katılımıyla İlçe Başkanım Yasemin Altın Erseçkin ve Çerkezköy İlçe Başkanlığı adına halı saha maçında karşı karşıya geldik. Kazanan dostluk oldu. Bizleri kırmayıp buraya gelen tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu Küçük erkekler Tekirdağ ikincisi oldu