Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi

Kapaklı’da il ve ilçe yöneticileri ile birlikte esnaf ve Pazar ziyareti gerçekleştiren DEVA Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

“ÇOK SAYIDA ÜYE YAPTIK”

Çalışmalarla ilgili bilgi veren DEVA Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Safiye Savaş, “Saha çalışmalarımız kapsamında İl Başkanımız Hasan Berk Çebi, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Kapaklı’da saha çalışmaları kapsamında esnaf ve Pazar ziyareti gerçekleştirdik. Henüz çalışmalara yeni başlamamıza rağmen çok sayıda arkadaşımız partimize üye oldu. Genel Başkanımız Ali Babacan tarafından startı verilmiş seçim sürecinde çalışmalarımız çok daha yoğun olacak. Bu teveccüh yarınların çok daha güzel olacağının bir işaretidir.” dedi. 

“VATANDAŞLARIMIZ BİZİ ÇOK GÜZEL KARŞILADI”

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan berk Çebi ise, “Kapaklı pazar ziyaretimizde, pazar esnafımız ve Kapaklı ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız, bizleri çok güzel karşıladı. Safiye Savaş Başkanımız, halkımızın gönlünde çoktan yerini almış, partimize katkılarından dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.