Rektörlük Binası yanındaki yeşil alanda gerçekleştirilen törene NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve eşi Selda Şahin, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut Kulalar ve Eşi Fatma Kulalar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Prof. Dr. Gülsüm Özkan ve Prof. Dr. Murat Taşan, senato üyeleri, fakülte dekanları, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu gerçekleştirildi

 "CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLUYOR OLMANIN HEYECANINI YAŞIYORUZ"

Rektör Prof. Dr. Mümin Şahin yaptığı konuşmada, “Bu sene Cumhuriyetimizin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutluyor olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Yaşasın Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Fidanı Dikim Töreninin ardından, Tekirdağ NKÜ Sanat Galerisinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümünün ‘Mevcudiyetimizin ve İstikbalimizin Yegâne Temeli’ Cumhuriyetimizin 100. Yılı Resim Sergisi gezildi.

nkü-fidan1